eur:
393.05
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
PORTO, PORTUGAL - MAY 29: Kevin De Bruyne of Manchester City looks dejected after being forced off with a head injury after a collision with Antonio Rudiger of Chelsea. during the UEFA Champions League Final between Manchester City and Chelsea FC at Estadio do Dragao on May 29, 2021 in Porto, Portugal. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

Új hírek De Bruynéről a horrorsérülés után

Ott lehet az Eb-n a belgák egyik legnagyobb sztárja.

Nem kell megműteni a szombati Bajnokok Ligája-döntőben orr- és szemüregcsonttörést szenvedett Kevin De Bruynét, így pályára léphet a belga labdarúgó-válogatottban a jövő hét pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Roberto Martinez szövetségi kapitány arra számít, hogy a Manchester City 29 éves futballistája némi pihenés után jövő hétfőn csatlakozik a kerethez.

A szakvezető ugyanakkor abban nem biztos, hogy a De Bruyne készen áll-e majd a játékra a belga együttes első, június 12-i mérkőzésén, melyen az orosz csapat vendége lesz.

A középpályás a BL-döntő 57. percében sérült meg, amikor Antonio Rüdiger, a Chelsea védője sárga lapot érően ütközött vele. A vb-bronzérmes futballistát le kellett cserélni, ápolás után támolyogva, segítséggel ment le a pályáról. Csapata 1-0-s vereséget szenvedett a fináléban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×