eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton az orosz Danyiil Medvegyev ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 28-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien De Rosa

Marin Cilic után Fucsovics Mártonnal is kibabrált a svájci csodagyerek

Dominic Stephan Stricker a legjobb négyszázban sincs benne a világranglistán.

Fucsovics Márton két szettben kikapott a hazai pályán szabadkártyával szereplő Dominic Stephan Strickertől a 481 ezer euró (170 millió forint) összdíjazású genfi salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.

A világranglistán 44. magyar szerdán 0:3-mal kezdett a 18 éves svájci ellen, aki a nyitófordulóban - élete első ATP-főtáblás mérkőzésén - nagy meglepetésre megverte a 2014-ben US Open-bajnok horvát Marin Cilicet. Az MTK játékosa 4:4-nél utolérte a 419. helyen álló Strickert, aki 5:6-nál ismét brékelte őt, és 50 perc elteltével szettelőnybe került.

A folytatásban a 29 éves Fucsovics rögtön elvette ellenfele adogatását, ám 2:1-nél szakadni kezdett az addig csak szemerkélő eső, így a játékosok az öltözőbe vonultak. Bő fél óra elteltével folytatódott a meccs, a Roland Garros tavalyi junior bajnoka visszabrékelt, és 1:3-ról 4:3-ra fordított, majd 5:4-es vezetésénél újabb egyórás esőszünet következett. Ezután Fucsovics rögtön elvesztette az adogatását, ezzel együtt a meccset is.

Eredmények, nyolcaddöntő:

Dimitrov (bolgár, 4.)-Ivaska (fehérorosz) 6:4, 6:4

korábban:

Dominic Stephan Stricker (svájci)-Fucsovics Márton 7:5, 6:4

Ruud (norvég, 3.)-Sandgren (amerikai) 7:5, 6:2

Koepfer (német)-Lopez (spanyol) 7:5, 6:7 (1-7), 6:3

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×