eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Michael Boris, az MTK (j) és Sergei Rebrov, az FTC (b) vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2021. február 27-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Új edzővel vág neki a következő szezonnak az MTK

Michael Boris két éve vette át a csapatot, feljuttatta az NB I-ben, most viszont távozik a posztjáról.

Nem a német Michael Boris irányítja a nyártól az MTK Budapest labdarúgócsapatát, amely az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásában a hetedik helyen végzett.

A klub közlése szerint a szezont értékelve arra jutott a vezetőség, hogy a csapatnak "új impulzusokra van szüksége a folytatásban", ennek eredményeként a német szakember közös megegyezéssel távozik posztjáról.

Az új vezetőedző személyéről a napokban születik döntés.

Boris két éve vette át az élvonalból akkor éppen búcsúzó MTK irányítását, amellyel az első helyen állt a 2019–2020-as, félbeszakított másodosztályú bajnokságban, és így jutott vissza az OTP Bank Ligába.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

Tízből négy uniós munkavállalót közvetlenül érint majd a zöld átállás

A munkavállalók közel 40%-a az EU-ban jelenleg olyan szakmában dolgozik, amelyre a gazdaság zöld átállása közvetlen hatással lesz – derül ki az Eurofound elemzéséből. A szociális, foglalkoztatási és munkaügyi kérdésekkel foglalkozó uniós szervezet jelentése szerint majdnem minden tizedik jelenlegi munkavállalóról mondható el, hogy a zöld átállás hatására olyannyira fokozatosan átalakul a szakmája, hogy azzal egy új foglalkozás jön létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×