eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Magyar Kupa: délután indul a jegyértékesítés, íme a főbb tudnivalók

Május 1-jén 15 órától lehet jegyeket vásárolni a labdarúgó MOL Magyar Kupa hétfői döntőjére, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő MOL Fehérvár-Újpest összecsapásra.

A magyar szövetség (MLSZ) szombati tájékoztatása alapján a találkozón a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a lelátón. Kiemelték: a járványügyi helyzet kapcsán meghozott intézkedések enyhítésével fél év után ismét szurkolók előtt rendezhetnek hazai labdarúgó-mérkőzést, a stadion területére - a hatósági szabályozásnak megfelelően - a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépniük.

A döntőre négy árkategóriában - 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért - lehet jegyeket vásárolni, kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség. Klubkártyára viszont nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében.

A döntőben érintett csapatok szurkolói egyaránt 8000-8000 jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat. A MOL Fehérvár szurkolói az Aréna Dózsa György út felőli részén, az Újpest szurkolói a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna első szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók kizárólag a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba, az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon.

A kapukat 18 órakor nyitják, a mérkőzés 20 órakor kezdődik.

A Magyar Kupában az Újpest a 11., a MOL Fehérvár FC pedig a harmadik végső sikerére hajt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×