eur:
394.83
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
LeBron James, a Cleveland Cavaliers játékosa Brooklyn Nets elleni mérkőzésen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) 2018. március 25-i játéknapján New Yorkban. A Cleveland Cavaliers 121-114-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Foley

Kiverte a biztosítékot LeBron James egy rendőrt fenyegető posztja

A szóban forgó columbusi tiszt kedden lőtt le egy 16 éves fekete lányt, aki késsel támadt egy másik lányra.

Rengetegen támadták a közösségi médiában LeBron Jamest, aki egy sztoriban arról a rendőrről posztolt képet „te vagy a következő” szöveggel, aki egy késsel támadó fekete lányra lőtt rá kedden az Ohio állambeli Columbus egyik háza előtt – írja az Index. Mint arról az Infostart is beszámolt, a lány a kórházban halt bele sebesüléseibe. Az ohiói eset szinte pont egy időben történt a George Floyd ügyében hozott ítélet kihirdetésével.

LeBron James posztja végül akkora felháborodást váltott ki, hogy a Los Angeles Lakers klasszisa végül törölte a bejegyzést, jelezve: „Ez nem egyetlenegy rendőrről szól. Ez a rendszerről szól.”

Egy amerikai szenátor azzal vádolta a 36 éves kosarast, hogy posztja erőszakra buzdított. A sztár bejegyzése sokaknak nem tetszett, az Egyesült Államok legnagyobb rendőri szakszervezete gyalázatosnak és rendkívül vakmerőnek ítélte meg. Mint mondják, a tiszt ezzel megmentette annak a lánynak az életét, akire rátámadtak.

LeBron azonban úgy érzi, túlkapás történt, a helyzet pedig megoldható lett volna lövöldözés nélkül – írja a TMZ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×