eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Varga Zsolt, a Ferencváros vezetőedzője (b) ünnepli játékosaival a csapat győzelmét a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének (final 8) döntőjében játszott FTC-Telekom Waterpolo-Olympiakosz mérkőzés végén Hannoverben 2019. június 8-án. A Ferencváros 10-10-es döntetlent követően ötméteresekkel 14-13-ra legyőzte a címvédő Olympiakoszt, a csapat ezzel története során először megnyerte a Bajnokok Ligáját.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Olyan jó helyzetben van a Ferencváros, hogy már most a végjátékra koncentrál

Keddtől három napon át a Duna Arénában játszik BL-buborékban az FTC férfi vízilabda-csapata.

A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a Duna Arénában rendezik keddtől csütörtökig a csoportkör harmadik felvonását, amelyben a Ferencváros sorrendben a német Hannover, a spanyol Barceloneta és a grúz Dinamo Tbiliszi együttesével mérkőzik.

Varga Zsolt, a Fradi vezetőedzője azt emelte ki az InfoRádiónak adott interjújában, hogy meg kell becsülni, hogy végre a csapat minden tagja egészséges. A BL-ben ezeknek a meccseknek már nincs tétje a Ferencvárosnak, hiszen már biztosan ott van a nyolcas döntőben.

A szezon végi formába kerülés szempontjából fontosak ezek mérkőzések – vélekedett Varga Zsolt.

Jansik Szilárd, a zöld-fehérek válogatott pólósa szerint a BL-meccseken felmérhetik, hogy mire képes a Fradi, amelyben végre mindenki játszhat. Azt mondta a játékos az InfoRádiónak, hogy olyan nagy jelentősége nincs, hogy hányadik helyen jutnak be a nyolcas döntőbe. Úgy látja, a komplett csapattal megnyerhetik mindhárom mérkőzést a Duna Arénában.

Jansik Szilárd szerint jó erőpróba lesz ez a három BL-meccs a Szolnok és a OSC elleni bajnoki rangadók előtt. A szezon végi eredményességről markáns véleményt fogalmazott meg:

„nyertünk zsinórban tíz kupát, nem akarjuk lejjebb adni”.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×