eur:
392.45
usd:
362.47
bux:
72120.73
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Nem tudott győzni a Milan

Az AC Milan 1-1-es döntetlent játszott a vendég Sampdoriával az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának nyitómérkőzésén.

A Sampdoria az 57. percben a 38 éves Fabio Quagliarella találatával szerzett vezetést, két perccel később azonban megfogyatkozott: Adrien Silvát állították ki. A folytatásban emberelőnyben játszó hazaiaknak viszont csak nehezen, a 87. percben Jens Hauge góljával jött össze a pontmentés.

A bajnoki tabellán második milánói együttes legutóbbi nyolc hazai tétmérkőzése közül csak egyet, a Crotone elleni bajnoki összecsapást tudta megnyerni, négy vereség mellett harmadszor játszott döntetlent. A Samp vendégként immár öt forduló óta nyeretlen a Serie A-ban, ezeken harmadszor jutott ponthoz.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×