eur:
393.14
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Idén először nyert a Zalaegerszeg, az Újpest bánta

A házigazda Zalaegerszeg háromgólos győzelmet aratott az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.

Az első fél óra viszonylag eseménytelenül telt, nagyobb helyzet egyik oldalon sem alakult ki. A csapatok sokáig nem kockáztattak, aztán az első váratlanabb megmozdulásból - Könyves a 16-oson belül egy csellel megverte Ristevskit, aki buktatta őt - mindjárt büntető lett. Ezt Favorov magabiztosan értékesítette, és miután a folytatás is mezőnyjátékot hozott, zalaegerszegi előnnyel fordultak a felek.

A második félidőben ugyan elkezdett támadni az Újpest, de a próbálkozásai elhaltak a 16-os előtt, a hazaiak viszont - egy nagy védelmi hiba után - tovább növelték előnyüket. A hajrában inkább a zalaegerszegiek birtokolták a labdát, és egy újabb elképesztő Ristevski-hibát kihasználva végképp el is döntötték a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×