eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Märcz Tamás, a magyar válogatott szövetségi kapitánya magyaráz a játékosoknak a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornája elődöntőjében játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 24-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Märcz Tamás keretet hirdetett

A szerbek ellen folytatja az olimpiai felkészülést az Európa-bajnok magyar férfi pólóválogatott.

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya 21 játékost hívott meg a csapatba, amely jövő vasárnap és február 20. között hat közös edzésen vesz részt a szerb csapattal, az utolsó napon pedig hivatalos felkészülési mérkőzést vív az olimpiai bajnoki címvédő együttessel. Ez lesz az újonnan átadott szegedi Tiszavirág Uszoda első összecsapása.

"A tervekhez képest némileg változott a program, de a lényeg, hogy egy hetet együtt lehetünk. Egészségügyi okok és klubérdekek miatt módosult az időpont, végül február 14-én, Budapesten kezdünk, majd másnap Szegedre utazunk" – mondta az edzőtáborról a Märcz Tamás a magyar szövetség honlapján.

Hozzátette, ezúttal nem lesz keretszűkítés, a 21 játékos végig együtt marad.

Az edzőtáborra azért van lehetőség, mert jövő vasárnap és február 21. között rendezik Rotterdamban a férfi olimpiai selejtezőt, ám a Világliga-győztes szerb és az Európa-bajnok magyar válogatott már kivívta az ötkarikás indulás jogát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×