eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton a georgiai Nikoloz Baszilasvili ellen játszik az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyes versenyének első fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 26-án. Baszilasvili 3:6, 6:4, 6:2, 3:6, 6:3 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Daniel Murphy

Fucsovics Márton elmondta, mihez kezd a búcsú után

A magyar játékos a második fordulóban búcsúzott a Murray River Open elnevezésű melbourne-i tenisztornától.

A 16. helyen kiemelt Fucsovics Márton a 32 között a fehérorosz Jegor Geraszimovval találkozott, és az 56 perces első játszmát úgy veszítette el, hogy ellenfele 4:3-as vezetésnél tudott brékelni.

A második szettben sokkal jobban teljesített a nyíregyházi teniszező, kétszer is elvette a világranglistán 78. riválisa adogatását, így 31 perc alatt egyenlített.

A döntő felvonásban Geraszimov 3:2-él az első fogadóelőnyét kihasználta, és bár Fucsovics 5:3-as hátránynál két bréklabdáig eljutott, azokat nem tudta kihasználni, így búcsúzott.

"A kéthetes karantén után itt Melbourne-ben is elkezdődött a 2021-es teniszidény a Murray River Open elnevezésű ATP-tornával, aminek sajnos csak az első fordulóját tudtam sikerrel venni.

A továbbiakban regenerálódás és még mindig kemény edzés lesz a program,

mert a jövő héten kezdődő Australian Openen szeretnék játékba lendülni és a legjobb formámat nyújtani" – írta a vereség után közösségi oldalán Fucsovics.

A magyar éljátékos jövő héten az év első Grand Slam-tornáján szerepel, ahol rajta kívül Balázs Attila és a párosban címvédő Babos Tímea lesz még érdekelt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×