eur:
394.35
usd:
363.85
bux:
71117.37
2024. július 8. hétfő Ellák
Balról jobbra: Lékai Máté, Hornyák Péter és Juhász Ádám, a győztes magyar válogatott tagjai a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország - Katar mérkőzés után Koppenhágában 2019. január 14-én. A magyar válogatott 32-26-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nézők előtt rendezik a kézilabda-vébét

Az orosz válogatott helyzetéről is döntött a nemzetközi szövetség.

Korlátozott számban nézők is lehetnek a januári, egyiptomi rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság mérkőzésein. A TASZSZ orosz hírügynökség a nemzetközi sportági szövetségre (IHF) hivatkozva adott hírt róla, hogy a koronavírus-járvány közepette is beengedik majd a szurkolókat a meccsekre, bár az arénák nem lehetnek tele. Kiemelték: a jelenlegi helyzet szerint

a lelátói helyek harminc százalékát tölthetik meg nézőkkel.

A 32 csapatos tornán a doppingügyekben elmarasztalt Oroszország is részt vesz, de a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) múlt heti ítélete nyomán életbe lépett szankciók miatt nem használhatja sem a nemzeti lobogót, sem az orosz himnuszt.

A világbajnokságot január 13. és 31. között rendezik Egyiptomban. A magyar csapat a gízai A csoportban január 15-én a Zöld-foki Köztársaság, 17-én Uruguay, 19-én pedig Németország válogatottjával találkozik. A csoportok első három helyezettje jut a középdöntőbe, ahol négy hatos csoportban játszanak a résztvevők. A középdöntő-csoportok első két-két helyezettje jut a negyeddöntőbe.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×