eur:
394.75
usd:
366.01
bux:
71487.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa az első osztályú angol labdarúgó-bajnokságban játszott Chelsea-Manchester United mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2020. február 17-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Értékes győzelmet aratott a Manchester United

A Manchester United 3-1-re nyert az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

A mérkőzés 19. percében a hazaiak szereztek vezetést, a vendégek azonban még az első félidő közepén Bruno Fernandes duplájával hét perc alatt fordítottak. A végeredményt a hajrában csereként pályára lépő Edinson Cavani állította be a 95. percben.

Az első négy meccsén győztes Everton sorozatban a negyedik fordulóban maradt nyeretlen és zsinórban harmadszor kapott ki.

Az MU két egygólos vereség után nyert ismét - a Bajnokok Ligájában, valamint az Arsenal elleni hazai bajnokin maradt alul -, a PL-szezonban harmadik idegenbeli fellépésén is három ponttal gazdagodott.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Kedvezmények és apróbetűs részek a diákszámla-csomagoknál: mi alapján válasszunk?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Közeleg az egyetemi ponthatárok kihirdetése, ezért mostanában egyre több családban és fiatal felnőttben merül fel a kérdés: mire figyeljenek a bank kiválasztásakor? Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak diákszámla-konstrukciót a leendő ügyfelek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×