eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nikolics Nemanja (k) csapattársaival ünnepel, miután megszerezte a csapat harmadik gólját a labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjében játszott Bulgária-Magyarország mérkőzésen Szófiában 2020. október 8-án. A magyar válogatott 3-1-re győzött, így már csak egy mérkőzést kell nyernie az Eb-részvételért.
Nyitókép: MTI/AP/Anton Uzunov

MLSZ: indul a jegyértékesítés a novemberi mérkőzésekre

Október 30-án indul a jegyértékesítés a novemberi mérkőzésekre - közölte az MLSZ.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatnak három meccsre szóló kombinált jegyet az Izland elleni Eb-pótselejtezőre, valamint a két hazai Nemzetek Ligája-összecsapásra.

A férfi A-válogatott három hazai tétmérkőzéssel fejezi be a 2020-as évet: a november 12-i, Izland elleni Eb-pótselejtezőt követően két Nemzetek Ligája-mérkőzést játszik, előbb november 15-én Szerbiát, majd 18-án Törökországot fogadja a Puskás Arénában (mindhárom mérkőzés kezdési időpontja 20.45) - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

A Budapesten rendezett Szuperkupa-döntő tapasztalatait figyelembe véve az európai szövetség októbertől engedélyezi, hogy nézők előtt rendezzék meg a nemzetközi mérkőzéseket – amennyiben az országok járványügyi szabályozása ezt lehetővé teszi.

A szurkolók a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb 30 százalékát foglalhatják el. A stadion minden szektorában ülhetnek nézők,

a megfelelő távolságtartás érdekében az elfoglalt székek mellett mindkét oldalon két üres szék marad szabadon.

Első körben, október 30-án, 10.00 órától a Szurkolói Klub tagjainak lesz lehetőségük kombinált jegyet vásárolni a három összecsapásra, a klubtagok 20%-os kedvezményt is kapnak a belépők árából. Amennyiben három nap alatt nem fogynak el a belépők, november 2-án, 10.00 órakor megnyílik a lehetőség a vásárlásra azok számára is, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak (A Szurkolói Klubba való belépésről minden információ elérhető a https://szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon).

Abban az esetben, ha a három mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak értékesíthető belépők, a meccsekre egyenként is elindul a jegyértékesítés, és itt is elsőbbséget élveznek a klubtagok. November 4-től az Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak belépőket a Magyarország-Izland mérkőzésre, majd november 6-tól az klubtagsággal nem rendelkezők vehetik meg jegyüket az Eb-pótselejtezőre. A két Nemzetek Ligája összecsapásra az SZK-tagok november 9-től, mindenki más november 11-től válthatják meg az esetlegesen fennmaradó belépőket.

Mindhárom mérkőzésre kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet jegyeket vásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A jegyek névre szólnak, és a jegyek megvásárlóinak teljes mértékben be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. Egy személy egy tranzakció során legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×