eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen. MTI/AP pool/Manu Fernández

Barca: a brutális bércsökkentési bomba hamarosan robban?

Az FC Barcelona labdarúgóklubnál továbbra sincs megállapodás a bércsökkentésről a játékosok és a vezetőség között.

A RAC1 katalán rádióállomás beszámolója szerint az első és a második csapat játékosai levélben jelezték az illetékeseknek, hogy elutasítják a harmincszázalékos fizetéscsökkentésre irányuló javaslatot.

A klubvezetők szerint a bérek kiigazítása elengedhetetlen, miután a Barcelonának az előző szezonban az eredetileg tervezetthez képest harminc százalékkal kevesebb bevétele volt a koronavírus-járvány miatt.

Abban a hét hónapban, amikor szurkolók és turisták sem látogathatták a stadiont, a jegybevételből 47 millió eurós, a bezárt üzletekből 35 millió eurós, a múzeumból pedig 18 millió eurós bevételkiesést kellett elkönyvelniük.

A katalánok kedden házigazdaként - zárt kapuk mögött - a Ferencváros ellen kezdik meg szereplésüket a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×