eur:
393.65
usd:
364.57
bux:
71929.97
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Sokkoló vereséget szenvedett a Bayern München

2020-ban először kapott ki tétmérkőzésen a Bayern München futballcsapata. A csütörtökön Budapesten járt gárda a Bundesliga élvonalának 2. fordulójában 4-1-re kikapott a Hoffenheimtől.

Hansi Flick vezetőedző kihagyta a kezdő tizenegyből Robert Lewandowskit és Leon Goretzkát, akik aztán később, mikor már látszott a baj, beszálltak. A Hoffenheim gyorsdan kétgólos előnyt szerzett, Joshua Kimmich ezt követően szépített.

A második félidőben a Bayern cserékkel próbált erősíteni, de a hazaiak két további gólt szereztek.

A Bayern München 2020-ban korábban még nem kapott ki, február 9., az RB Leipzig elleni 0-0 óta minden mérkőzését megnyerte. A Sevilla elleni Szuperkupa-döntő a 23. győztes mérkőzés volt a sorban. A nagy szériában a Bayern megnyerte a német bajnokságot, a DFB-kupát, a Bajnokok Ligáját és az UEFA Szuperkupát is.

Hoffenheim–Bayern München 4-1.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×