eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Leganés, 2018. február 21.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójából elhalasztott Leganés elleni mérkőzésen a leganési Butarque stadionban 2018. február 21-én. A címvédő Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re győzött. (MTI/EPA/JuanJo Martin)
Nyitókép: MTI/EPA/JuanJo Martin

Zinédine Zidane nem óhajt vásárolni

Gareth Bale, James Rodriguez, Asraf Hakimi és Sergio Reguilon is távozott a Real Madridtól, de nem vettek a helyükre senkit.

Továbbra sem akar új játékost igazolni Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A spanyol bajnokság címvédője szokatlanul passzív volt a nyári átigazolási időszakban. Bár Gareth Bale, James Rodriguez, Asraf Hakimi és Sergio Reguilon távozott, senkit nem szerződtettek, csupán Borja Mayoral, Alvaro Odriozola és Martin Ödegaard tért vissza a kölcsönadást követően.

A fővárosiak támadószekciója meglehetősen visszafogottnak tűnt a Real Sociedad ellen gól nélküli döntetlenre végződött múlt heti idénynyitón, ráadásul Zidane-nak Sergio Arribas és Marvin Park személyében két fiatal, tapasztalatlan játékost is neveznie kellett, akik soha nem játszottak a felnőtt csapatban.

A szakvezető mindezek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy elégedett a rendelkezésére álló játékosokkal.

"Ez a csapatom, és nem kérek mást. Mindenki tudni akarja, ki érkezik még, de meg vagyok elégedve a csapatommal"

- mondta a francia edző.

Zidane hozzátette, keményen dolgoznak, hogy megfelelő formába kerüljenek, és elérhessék a saját maguk által kitűzött célokat.

"Bármi megtörténhet, de minden más edzőhöz hasonlóan azt szeretném, ha az átigazolási időszak mihamarabb lezárulna, és csak a mérkőzésekről beszélnénk" - közölte Zidane.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×