eur:
393.46
usd:
364.34
bux:
71974.06
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: Lionel Messi, a Barcelona játékosa a fejét fogja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen. MTI/AP pool/Manu Fernández

Újabb dolog dőlt el Messi ügyében

Pályára lépett a katalán csapat edzőmérkőzésén is.

Az FC Barcelonánál az új szezonban is Lionel Messi tölti be a csapatkapitányi tisztet.

Az argentin futballista egy félidőt játszott a katalán együttes szombat esti edzőmérkőzésén. A spanyol sportsajtó beszámolója szerint a távozási szándékát hosszú huzavona után megváltoztató Messi az első negyvenöt percben szerepelt - ezúttal is csapatkapitányként - a harmadosztályú Gimnástic de Tarragona ellen, amelyet 3-1-re győzött le a La Liga legutóbbi idényének ezüstérmese. A Barca góljait Dembélé, Griezmann és Coutinho szerezte.

Az edzőmérkőzést azért szervezték, mert az Elche elleni, első fordulós bajnoki meccsét elhalasztották, mivel a Barcelona augusztusban szerepelt a Bajnokok Ligája végküzdelmeiben. A La Ligában hasonló okból rendezik későbbi időpontban a Real Madrid-Getafe és az Atlético Madrid-Sevilla összecsapásokat is.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×