eur:
385.97
usd:
356.35
bux:
69144.42
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Lionel Messi, az FC Barcelona csatára, miután megszerezte csapata második gólját az Atlético Madrid ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. április 6-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro García

Messi visszatérhet a válogatottal a pályára

Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) szerint Lionel Messi eltiltása elévült, így a Barcelona sztárja pályára léphet a válogatott első világbajnoki selejtezőmérkőzésén, október 8-án, Ecuador ellen.

A 33 éves támadót a tavalyi Copa America bronzmeccsén kiállították, ráadásul korrupcióval vádolta meg a dél-amerikai futballvezetőket, ezért egymeccses eltiltást kapott. Eredetileg az Ecuador elleni, Buenos Aires-i találkozón töltötte volna le a büntetését, de az AFA - a kontinentális szövetségtől (CONBEBOL) kapott információra hivatkozva - mégis nevezni fogja a mérkőzésre.

Claudio Tapia, az AFA elnöke azt mondta: Alejandro Dominguez, a CONBEBOL vezetője kijelentette: "a büntetés elévült, így Messi játszhat".

Címlapról ajánljuk
Hiába a német recesszió, évtizedek óta a legnagyobb fizetésemelés jön a Bundestagban

Hiába a német recesszió, évtizedek óta a legnagyobb fizetésemelés jön a Bundestagban

Jelentősen emelkedik júliustól a német parlament képviselőinek havi fizetése. A Bundestagban helyet foglaló 736 honatya havi fizetése ugyanis hat százalékkal emelkedik az eddigihez képest. Az erről szóló döntés ellen egyedül az ellenzéki Baloldal Pártja tiltakozott, utalva arra, hogy évtizedek óta a legnagyobb arányú fizetésemelésről van szó. Ráadásul olyan időkben, amikor a szociális kiadások csökkentése a pénzügyminiszter egyik fő vesszőparipája.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×