eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Védőruhába öltözött egészségügyi dolgozó koronavírusfertőzés gyanújával érkező beteg szerepét eljátszó statisztától mintát vesz koronavírusteszthez a járványügyi bevetési egység gyakorlatán az Észak-Közép-budai Centrum Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi tömbjében, Budapesten 2020. augusztus 27-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A koronavírus-járvány miatt újabb mérkőzéseket halasztanak el Magyarországon

Férfi vízilabda ob I - Elhalasztanak újabb két szombati mérkőzést.

A koronavírus-járvány miatt elhalasztanak további két mérkőzést a férfi vízilabda-bajnokság szombati, harmadik fordulójából.

A vlv.hu pénteki beszámolója szerint a KSI SE - FTC-Telekom Waterpolo és az Eger-BVSC Zugló meccseket sem játsszák le, a már korábban halasztásra ítélt OSC-Kaposvár és Szolnok-Miskolc összecsapások mellett.

A szakportál úgy értesült, hogy a KSI-nél egy serdülő játékos tesztje lett pozitív, és a klubvezetés döntése alapján a csapat tagjai önkéntes karanténba vonultak. A BVSC-nél ellenben az összes eddigi teszt negatív lett, viszont az elmúlt napokban néhány játékos "tüneteket produkált", lázas volt, így a klub nem vállalt rizikót, és inkább szintén meccshalasztást kért.

A Nemzeti Sportközpontok felügyelete alá tartozó intézményeknél megtiltották a nézők belépését, ami jelen esetben a Komjádit és a Kőér utcai uszodát érinti. Így a fordulóban egyedül Pécsett lehetnek nézők, őket egyenként testhőmérséklet-mérésnek vetik alá belépéskor és a maszkhasználat szurkolás közben is kötelező.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×