eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Martin Ambros győri vezetőedző (b) a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO - Vardar Szkopje mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2018. május 13-án.  Győri Audi ETO - Vardar Szkopje 27-26.
Nyitókép: Illyés Tibor

A korábbi győri sikeredző elhagyja Oroszországot, de csak félig

Két szezon után távozik a Rosztov-Don női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Ambros Martín.

A spanyol szakember és a klub közös megegyezéssel bontott szerződést, mert az 52 esztendős tréner a családja, gyermekei mellett kíván tartózkodni - áll a rosztovi csapat Facebook-oldalán olvasható közleményben.

Ambros Martín kétszer nyert orosz bajnoki címet és Szuperkupát a Rosztovval, míg a Bajnokok Ligájában ezüstérmes volt az együttessel. A korábban a Győri Audi ETO KC-vel négyszeres BL-győztes szakvezető tavaly augusztusban az orosz női válogatott szövetségi kapitánya lett, és télen világbajnoki bronzérmet ünnepelhetett az együttessel.

Ambros Martín a szövetségi kapitányi munkát folytatja.

A női BL-ben a tervek szerint szeptember közepén kezdődik a csoportkör, a Rosztov-Don a Ferencvárossal együtt az A csoportban szerepel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×