eur:
385.67
usd:
354.42
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
A MotoGP géposztályban versenyző spanyol Marc Márquez, a Repsol Honda csapat tagja a versenypályán aratott tizedik futamgyőzelmét ünnepli a motoros gyorsasági világbajnokság Német Nagydíjának eredményhirdetésén a hohenstein-ernstthali Sachsenringen 2019. július 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Megműtötték Marc Márquezt

Sikeres felkarcsont-műtétet hajtottak végre a hatszoros MotoGP-világbajnokon.

A gyorsaságimotoros-világbajnokság elitkategóriájának spanyol címvédője vasárnap a szezonnyitó Spanyol Nagydíj utolsó körében bukott. Az eset során eltört a felkarcsontja, amit kedden egy titánium-lemezzel rögzítettek Barcelonában.

Csapata, a Honda közleménye szerint a pilótát a következő 48 órában megfigyelésre a kórházban tartják. Márquez azt nyilatkozta, az augusztus 9-i Cseh Nagydíjon már szeretne ott lenni a rajtrácson, ebben az esetben csak a most hétvégi Andalúz Nagydíjról hiányozna.

Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×