eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
London, 2018. október 3.Maurizio Sarri, a Chelsea olasz vezetőedzője sajtóértekezletet tart a klub londoni edzőközpontjában 2018. október 3-án, egy nappal a Vidi FC elleni Európa-liga mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Niklas Hallen)
Nyitókép: NIKLAS HALLEN

Eldőlt, ki lesz a Juventus edzője

A sportigazgató tisztázta a helyzetet.

Az olasz bajnokságban címvédő és jelenleg is éllovas Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő idényben is Maurizio Sarri lesz a torinói klub sportigazgatójának közlése szerint.

Fabio Paratici kijelentését a Football Italia idézte kedden azt követően, hogy egyre több médiajelentésben bukkant fel a londoni Tottenham Hotspur korábbi szakemberének, Maurizio Pochettinónak a neve, mint aki Sarrit válthatja a Zebrák kispadján.

"Méghogy Sarri távozna? Mindez puszta találgatás a sajtó részéről" - jelentette ki a sportigazgató. "Nem kétséges, hogy Sarri lesz a Juve edzője az új szezonban is."

A 61 éves olasz szakember - a londoni Chelsea vezetőedzői posztját maga mögött hagyva - tavaly nyáron vette át a torinóiak szakmai munkájának irányítását, három idényre szóló szerződést kötve. A bajnokcsapat a Serie A-ban magabiztosan vezet, négy fordulóval a 2019/20-as szezon zárása előtt nyolc ponttal előzi meg a második Internazionalét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×