eur:
400.4
usd:
362.91
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga
Az Arsenal angol futballklub londoni Emirates stadionja 2020. március 13-án. Sajtójelentések szerint Nagy-Britanniában 798 koronavírussal fertőzött személyt regisztráltak, többek között az Arsenal vezetőedzőjét, Mikel Artetát is. A járvány terjedésének megakadályozása érdekében az angol labdarúgó bajnokság mérkőzéseit későbbre halasztják.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

A Liverpool kikapott az Arsenaltól és ezzel nem ér el egy mérföldkövet

Nyert az Arsenal, így biztossá vált, hogy a Liverpool az idény végén nem tudja elérni a százpontos határt. A „Vörösök” a harmadik vereségüket szenvedték el a bajnoki idényben. Az Arsenal 2015 áprilisa óta először nyert a Liverpool ellen a Premier League-ben.

A Liverpool Sadio Mané góljával vezetést szerzett az Emiratesben, az Arsenal ellen, de az ágyúsok az első félidőben Lacazette révén egyenlítettek, majd Nelson, közvetlenül a szünet előtt a vezetést is megszerezte.

A második játékrész nem hozott gólt, az Arsenal 2-1-re győzött, ezzel pedig eldőlt, hogy – ha meg is nyerné a hátralévő két bajnokiját – a Liverpool legfeljebb 99 ponttal zárhatja az idényt. A mérkőzésen tízszer annyit lőttek játékosai kapura, mint az „Ágyúsok”, mégis Mikel Arteta csapata nyert.

Az Arsenal a megszerzett három ponttal a kilencedik helyen áll, de megtartotta esélyét arra, hogy kiharcolja az Európa-liga-indulást a bajnoki helyezése alapján.

Címlapról ajánljuk

Egészen új rakétákkal támadta Irán Izraelt, de a fegyverek látványos kudarcot vallottak

Az InfoRádónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy a még tesztelés alatt álló rakéták 12-15 perc alatt képesek elérni Izraelt. Ennél nagyobb eredményt azonban egyelőre nem tudtak felmutatni az irániak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Kivonultak az ukrán erők a fontos erődvárosból, újabb eszközzel toboroz katonákat Putyin – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Kivonultak az ukrán erők a fontos erődvárosból, újabb eszközzel toboroz katonákat Putyin – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Elfoglalta az orosz haderő a Donyeck megyei Vuhledárt. Szerdán az ukrán hadsereg is elismerte, hogy kivonultak a városból. Az egyik ukrán műveleti csoport szerint azért adták fel a stratégiai fontosságú erődvárost, mert az orosz csapatok majdnem bekerítették őket. Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvényt, amely szerint automatikusan felmentést kap minden vád alól az, aki katonai szolgálatot vállal az orosz haderőben, miközben büntetőeljárás zajlik ellene. Szintén felmentés jár azoknak, akiket elítéltek, de még nem kezdték el letölteni börtönbüntetésüket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 22:25
×
×
×
×