eur:
394.82
usd:
364.57
bux:
71101.23
2024. július 8. hétfő Ellák
Kangnung, 2018. február 20.Yara van Kerkhof (b) és Lara van Ruijven, a bronzérmes holland csapat tagjai ünnepelnek a női rövidpályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres váltóversenyének döntője után a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 20-án. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: Taccjana Zenkovics

Huszonhét évesen meghalt a világbajnok gyorskorcsolyázó

Júniusban lett beteg, nem tudták megmenteni az életét.

Huszonhét éves korában elhunyt Lara van Ruijven, a hollandok világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázója.

A sportoló júniusban betegedett meg a Pireneusokban rendezett edzőtáborozás közben, autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála. Egy franciaországi kórházban ápolták, az intenzív osztályon. A holland szövetség közlése szerint az állapota az elmúlt héten romlott, s bár kétszer is megoperálták, nem sikerült megmenteni az életét.

Van Ruijven a 2019-es rövidpályás világbajnokságon 500 méteren győzött, egy évvel korábban a váltóval ezüstérmet szerzett, és volt három aranya Európa-bajnokságokról is. A legjobb olimpiai eredménye egy bronzérem a holland váltó tagjaként 2018-ban Phjongcshangban.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk
Kormányinfó

Gulyás Gergely: nincs konkrét béketervünk

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztatott a részletekről és válaszolt az újságírói kérdésekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Budapest nem London, a home office pedig nem fekteti vállra az irodapiacot

Budapest nem London, a home office pedig nem fekteti vállra az irodapiacot

Turbulenciák után kivárás, bő hitelezés helyett készpénzes tranzakciók – Mikesy Álmos szerint ez a pillanatkép most a lakáspiacon, de már látszik a fény az „alagút” végén. Az irodaingatlanoknál kimondottan: a pár évvel ezelőtt nagy riadalmat keltő Covid- és home office-trendek csillapodni látszanak – főleg a nyugat-európai és amerikai nagyvárosokkal szemben irodabarát közép-európai fővárosokban. Az „ingatlanspecialista” Gránit Alapkezelő elnök-vezérigazgatója nagy fantáziát lát a budapesti új városrész fejlesztésekben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×