eur:
394.93
usd:
367.73
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Daniel Ricciardo, a Renault ausztrál versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság második Osztrák Nagydíjának első szabadedzésén a spielbergi pályán 2020. július 10-én. A második Osztrák Nagydíjat július 12-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Reuters/Leonhard Foeger

Verstappen volt a második szabadedzés legjobbja

Daniel Ricciardo összetörte a kocsiját, Lando Norris rajtbüntetést kap.

Max Verstappen bizonyult a leggyorsabbnak a Forma 1-es Stájer Nagydíj második szabadedzésén. A Red Bull holland versenyzője mögött a finn Valtteri Bottas (Mercedes) autózta a második, a mexikói Sergio Pérez (Racing Point) pedig a harmadik legjobb időt a délutáni gyakorláson. A címvédő és hatszoros világbajnok brit Lewis Hamilton (Mercedes) ezúttal hatodik lett.

A pénteki második tréning elején, negyedóra elteltével Daniel Ricciardo összetörte Renault-ját: az utolsó előtti kanyar előtt megcsúszott és a kavicságyon keresztül a gumifalba csapódott. Az ausztrálnak, aki kicsit sántikált a baleset után, így nem volt mért köre.

A versenybírák döntése értelmében a brit Lando Norris (McLaren) háromhelyes rajtbüntetést kap majd, mivel az első gyakorláson sárga zászlós jelzés alatt megelőzte a francia Pierre Gaslyt (Alpha Tauri).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×