eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pixabay

Megegyezett Timo Wernerrel a Chelsea, nyilvánosságra hozták a részleteket

Az elmúlt napok sajtóhíreinek megfelelően Timo Werner, az RB Leipzig csatára a Chelsea labdarúgócsapatához igazolt, melyhez júliusban csatlakozik.

A londoni klub előbb beleegyezett, hogy kifizeti a 24 éves támadó 60 millió eurós kivásárlási árát a lipcseieknek, majd ezt követően megegyezett a futballistával is a szerződés részleteiről, szerdán pedig valamennyi érintett hivatalosan megerősítette a klubváltás tényét.

"Boldog vagyok, hogy a Chelsea-hez írhattam alá, nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen nagyszerű csapatnál folytathatom a karrierem" - áll a csatár közleményében, melyben a Leipzigről sem felejtkezett el. - "Természetesen szeretnék köszönetet mondani az RB Leipzignek, a klubnak és a szurkolóknak ezért a négy csodálatos évért. Örökre a szívemben maradtok."

A játékos a német Bundesliga mostani szezonjának végéig marad Lipcsében, az augusztusi Bajnokok Ligája nyolcas döntőben viszont már nem számíthat rá a magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató gárda.

Werner 2016-ban, az együttes első élvonalbeli szezonját megelőzően csatlakozott a Lipcséhez, melynek színeiben eddig 93 gólt szerzett, ami klubcsúcs. A mostani szezonban a bajnokságban 26-szor, a Bajnokok Ligájában négyszer volt eredményes.

Timo Werner a Twitteren üzent a két klubnak és azok szurkolóinak:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×