eur:
393.26
usd:
363.16
bux:
72132.83
2024. július 8. hétfő Ellák
A későbbi győztes Liu Shaolin Sándor (b) és testvére, a későbbi a második helyezett Liu Shaoang a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság férfi 1000 méteres számának döntőjében a debreceni Főnix Csarnokban 2020. január 26-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Többen is balesetet szenvedtek a Margitszigeten Liu Shaolin Sándorék csoportjából

A rövidpályás gyorskorcsolyások kerékpáros edzést tartottak, amikor egy busz előzésbe kezdett, ekkor történt a baj.

Szerda délelőtt a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott kerékpáros tréningen voltak a Margitszigeten, melynek során a szövetség tájékoztatása szerint szabályosan, egy sorban, egymás mögött haladtak az út szélén.

A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence is bukott – előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban. Délutánra kiderült, törést egyikük sem szenvedett.

Liu Shaolin Sándor az Instagram-oldalán egy rövid ideig elérhető sztorit is megosztott, benne pár képpel a helyszínről, amelyeken látszik a félreállt busz oldalról, mögötte két rendőrautó, egy mentő és több, félreállított kerékpár, valamint a második részben a busz szemből, nagyjából fél-egy méterre az út szélétől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Meglepetésszerű eredmény született a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójában. Bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be. Úgy néz ki, a „republikánus front”, vagyis a baloldali és centrista jelöltek egymás javára történő visszalépése működött, és ezzel sokadszorra sikerült megakadályozni a szélsőjobboldal győzelmét. Az exit pollok alapján becsülhető erőviszonyok ugyanakkor azt mutatják, az abszolút többség senkinek nem lesz meg, ami bizonytalan helyzetet idézhet elő Franciaországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 20:13
×
×
×
×