eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Barcelona, 2018. május 7.Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa Casemiro (j) és Marcelo, a Real Madrid játékosai között a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. május 6-i mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban. (MTI/EPA/Alejandro García)
Nyitókép: MTI/EPA/Alejandro García

A Barcelona és a Real Madrid veszíti a legtöbbet

A Deutsche Bank elemzése szerint a világ legnagyobb futballklubjai közül a Barcelona és a Real Madrid veszíti a legtöbbet a koronavírus-járvány miatt.

A járvány szinte a világ minden futballklubját mélyen érinti. Az elitfutballt tekintve több száz millió eurós üzlet megrendült.

A Palco 23 nevű orgánumban közreadott, a Deutsche Bank által készített elemzés azt állapította meg, hogy a Barcelona és a Real Madrid szenvedi el a legnagyobb veszteséget – írta a besoccer.com.

A labdarúgó-klubok a szezonra tervezett teljes bevételeik 13–30 százalékától esnek el, ami a csúcskluboknál irdatlan összeg.

A Barça 120-260 millió eurót veszítene azzal, ha nem folytatódna a szezon.

A Real Madrid áll a lista második helyén, 100–230 millió eurós veszteség fenyegeti.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kevés a nevelőszülő, az örökbefogadás segítésével oldaná meg a helyzetet a kormány

Kevés a nevelőszülő, az örökbefogadás segítésével oldaná meg a helyzetet a kormány

Felgyorsítja a kórházakban hagyott újszülöttek örökbefogadási eljárását a kormány. Az elmúlt hónapokban már havonta csaknem kétszáz gyermek volt a kórházi osztályokon úgy, hogy a rokonaik nem keresték őket. Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa fővárosszerte akciókkal hívja fel a figyelmet a kórházban hagyott csecsemők ügyére és az országos nevelőszülő-hiányra.

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.

Fordulat a dunaföldvári gyilkosság ügyében

Bűnügyi őrizetbe került az a férfi, akit a dunaföldvári gyilkossággal gyanúsítanak. Azt mondta, a 24 éves áldozat, akit megszúrt, meg akarta ölni a családját, ezért rántott kést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×