eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A szolnoki Andrija Prlainovic a férfi vízilabda ob I 14. fordulójában játszott Szolnoki Dózsa VSC - FTC-PQS Waterpolo mérkőzés előtt a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. február 22-én. Szolnoki - FTC 11-13.
Nyitókép: MTI/Bugány János

Elhagyja Magyarországot a világ egyik legjobb vízilabdázója

A főszponzor kiszállása után nehéz helyzetbe került OSC-től a francia bajnok Marseille együtteséhez szerződik Andrija Prlainovic, a szerbek olimpiai-, világ- és Európa-bajnok vízilabdázója.

"Azért csatlakozom a Marseille-hez, mert egy remek klub, amelynek komoly ambíciói vannak és évről évre fejlődik. A megállapodásunk három évre szól, ez az én koromban nagyon fontos" – idézte a 33 éves játékos Waterpolo Vestinek adott interjúját a total-waterpolo.com című szakportál.

Prlainovic a Jadran Herceg Novinál kezdte karrierjét, majd Partizan Beograd, a Crvena zvezda és Pro Recco csapataiban szerepelt. Ezt követően Magyarországra szerződött, először Szolnokon játszott, a Tisza-partiakkal 2017-ben Bajnokok Ligáját nyert, a Duna Arénában rendezett fináléban őt választották a legértékesebb játékosnak. Tavaly nyáron igazolt az OSC-be. Ő a vízilabdázás történetének egyetlen játékosa, aki négy különböző klub színiben is magasba emelte a BL-trófeát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×