eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Bolti lopáson érték az ismert magyar futballedzőt, de mégsem

Tornyi Barnabás évek óta az Egyesült Államokban él és dolgozik, a rendőrség csak óvadék ellenében engedte szabadon. Az edző szerint félreértés volt, és kiderült, hogy ártatlan.

Tornyi évek óta külföldön dolgozik, itthon legutóbb 2010-ben edzősködött, a Diósgyőr csapatát irányította, de előtte nyolc magyar élvonalbeli együttesnél dolgozott, köztük a Kispestnél, a Vasasnál és Tatabányán. Az utóbbi tíz évben megfordult a katari Al-Szaddnál, ahol szakmai igazgató volt, majd Amerikába ment, és Floridában igyekezett az utánpótlásakadémiát beindítani.

A Bors most az Orange County megyei rendőrség honlapján bukkant rá a magyar edzőre. A nyilvántartás szerint bolti lopás miatt állították elő tavaly november 16-án este negyed tíz körül. Az aktákból kiderül, hogy a 66 éves fehér férfinak korábban nem volt dolga a hatóságokkal, és hogy kevesebb mint 250 dollár összegben vett magához valamit. Az óvadék összegét 500 dollárban állapították meg.

A rangado.hu-nak Tornyi Barnabás megírta a teljes történetet, mint írta, nincs takargatnivalója. Az egyik áruházban "az önfizetős zónában nem a szkennerhez léptem, hanem »túltoltam« a kocsit, hogy szót váltsak a teniszpartneremmel. Álltunk, beszélgettünk (volna), de azonnal odalépett egy biztonsági őr és közölte, hogy neki rendőrt kell hívni a protokoll szerint, mert nem fizettem" – állítja az edző. Az ügyből rendőrségi intézkedés lett, de visszanézték a videofelvételeket, és kiderült, hogy Tornyi ártatlan.

"Már régen le kellett volna venni a honlapjukról, mert a rendőrségi intézkedés véget ért, nem találtak vétket. Az ördög nem alszik, az adminisztrációs malmok lassan őrölnek, én meg nyugodtan alszom" – írta Tornyi Barnabás, aki a Florida Youth Soccer Associationnél két korosztály szövetségi vezető edzője.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×