eur:
394.83
usd:
367.49
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Súlyosan megsérült a mélybe zuhanó DVTK-szurkoló

Több helyen is eltört a lába a drukkernek, aki Kisvárdán esett le a lelátóról.

Több száz drukker kísérte el a DVTK-t a hétvégén a Kisvárda elleni bajnoki meccsre. A csapat 0-2-ről mentette döntetlenre a meccset. A mérkőzés második félidejében a diósgyőri szurkolók épp a játékvezetőt szídták egy ítélet után, amikor az egyik fiatalembernek átesett a korlát felett, és a reklámtáblák mögé zuhant a lelátóról.

A boon.hu a szerencsétlenül járt fiatalember egyik szurkolótársától megtudta, eltört a lába, a gyógyulása és rehabilitációja hosszú hónapokat vehet igénybe. A boka alatt és fölött két helyen is eltört a csont, ám vélhetően nem a leesés utáni földetérés miatt, hanem, mert beakadt a korlátba, amikor átbillent rajta.

A szurkoló nem volt ittas, hanem meglökték, és megbillent, így történt a szerencsétlen baleset. Mentő vitte kórházba Kisvárdán, majd onnan szállították át Miskolcra. Jelenleg stabil állapotban van, de nagy fájdalmai vannak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×