eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga csoportkörében a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2019. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Rebrov: gólok nélkül nem fog menni

A Ferencváros szerdán 0-0-ás döntetlent játszott a Budapest Honvéddal. A lefújás után a Fradi ukrán vezetőedzője és Miha Blazic értékelt.

"Nem könnyű úgy játszani, hogy az ellenfél kilenc emberrel védekezik. Mindkét csapat veszített most két pontot. Ha nem használjuk ki a helyzeteinket, akkor ez lesz a végeredmény. Nem lepődtem meg Sannino taktikáján. Az előző meccsünkön agresszívabbak voltak, de a belső védőik most is jól helyezkedtek, nem hagytak helyet maguk mögött, nem egyszerű az ilyen védelmeket feltörni" - mondta Szerhij Rebrov vezetőedző a mérkőzés után.

A Ferencváros trénere szerint nem lehet minden találkozót megnyerni, néha ilyen eredmények is születnek. "Vannak játékosok, akiknek elégedett vagyok a teljesítményével" - tette hozzá.

Miha Blazic is felidézte, hogy a Honvéd ellen mindig nehéz meccseket játszik a Ferencváros. "Próbáltuk megszerezni a győzelmet érő gólt, de ez ma este nem volt egyszerű feladat, hiszen a Honvéd a védekezésre koncentrált. Sajnálom, mert a lehetőségeink megvoltak, fontos lett volna nyerni, hogy növelni tudjuk az előnyünket a tabellán" - mondta a hátvéd a fradi.hu beszámolója szerint. Kiemelte még azoknak a szurkolóknak elszántságát, akik a hideg ellenére is kimentek buzdítani a csapatot.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×