eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Debreceni VSC mérkőzésen Mezőkövesden 2017. december 9-én. Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 3-2.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Három a magyar igazság - és harmadik az edző is - Kisvárdán

Bódog Tamás lett a labdarúgó NB I tizedik helyén álló együttes vezetőedzője.

A Kisvárda FC honlapjának csütörtöki közlése szerint szombaton, a sereghajtó Kaposvár elleni hazai mérkőzésen már a 49 éves szakember irányítja az együttest. Elődje, Dajka László más beosztásban marad Kisvárdán.

A kisvárdai együttes 19 mérkőzésen 21 pontot szerzett az OTP Bank Ligában, ahol

öt forduló óta nyeretlen, négy vereség után szerdán 1–1-es döntetlent játszott az újoncként kieső helyen álló Zalaegerszeggel, amelyet három ponttal előz meg.

A Kisvárda vesszőfutása a bajnokságban azóta tart, amióta december elején a Magyar Kupában a harmadosztályú Péccsel szemben búcsúzott a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában.

Az együttes ebben a szezonban már másodszor váltott edzőt,

ugyanis októberben Miriuta László helyét Dajka László foglalta el.

Bódog 2006 óta edzősködik, dolgozott Németországban a Mainznál és az RB Leipzignél, Magyarországon a Videotonnál volt másodedző, majd a 2017 tavaszától egy éven át a DVTK-t irányította.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×