eur:
394.92
usd:
367.82
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A kispesti Batik Bence (b) és a ferencvárosi Nguen Tokmac az OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Ferencváros - Budapest Honvéd bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. február 5-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Labdarúgó NB I - Az éllovas nem bírt otthon a Honvéddal

A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott szerdán a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának zárómérkőzésén.

A címvédő és éllovas Ferencváros szerda este nem bírt a vendég Budapest Honvéddal, korábban a MOL Fehérvár a Debrecennel osztozott idegenben a pontokon, míg a harmadik helyezett Mezőkövesd a keddi nyitányon otthon kétszer egyenlítve ért el döntetlent az Újpest ellen.

A tabella alsó felében lévő csapatok közül Paks a hétvégi győzelmét követően ismét nyert, ezzel tovább javított a helyzetén, a Zalaegerszeg viszont csak egy pontot szerzett hazai pályán, a jelentős hátránnyal utolsó helyezett Kaposvár pedig kikapott.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×