eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Melbourne, 2015. január 27. Az orosz Marija Sarapova ünnepel, miután 6:3, 6:2 arányban győzött a kanadai Eugenie Bouchard ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében Melbourne-ben 2015. január 27-én.  (MTI/EPA/Narendra Sresztha)
Nyitókép: MTI/EPA/Narendra Sresztha

Marija Sarapovát várják az Australian Openre

A 2008-ban győztes sportolónő szabadkártyával részt vehet a teniszezők idei első Grand Slam tornáján, az ausztrál nyílt bajnokságon.

„Találkozunk az AO2020-on” – írták szerdán a szervezők az Australian Open Twitter-oldalára, majd a bejegyzésre szinte azonnal érkezett is az orosz sztár reakciója: „Köszönöm”.

Az ötszörös GS-bajnoknak azért van szüksége szabadkártyára, mert csupán 147. a világranglistán. A 32 éves Sarapova az elmúlt évben szinte végig vállsérüléssel bajlódott, s csupán nyolc versenyen szerepelt, utoljára augusztusban, a US Open nyitókörében lépett pályára.

Azóta felépült, és kedden a brisbane-i torna első fordulójában az amerikai Jennifer Bradyvel csapott össze, akitől három szettben kikapott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×