eur:
394.99
usd:
367.7
bux:
71434.01
2024. július 2. kedd Ottó
A fehérvári Stopira (k) kapura lő az OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott Diósgyőri VTK-MOL Fehérvár FC labdarúgó-mérkőzésen Miskolcon 2019. november 30-án. A MOL Fehérvár 3-1-es győzelmet aratott a Diósgyőr vendégeként.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Győzelemmel tért vissza Joan Carillo

Ráadásul csapata, a MOL Fehérvár élre is állt az OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.

Az eddig a MOL Fehérvár előtt álló Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia vendégeként, míg a címvédő Ferencváros csak vasárnap lép pályára.

A spanyol tréner, Joan Carillo, aki 2015-ben bajnok lett a Fehérvárral, a Diósgyőr otthonában aratott 3-1-es sikerrel tért vissza. A forduló meglepetését a Kisvárda szolgáltatta azzal, hogy hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot, amely sorozatban öt győzelem és hét veretlen bajnoki után kapott ki.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×