eur:
395.95
usd:
369.27
bux:
71821.22
2024. július 2. kedd Ottó
Nagy Dominik, Korhut Mihály, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik (b-j) ünnepli a csapat harmadik gólját az Azerbajdzsán - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a bakui Bakcell Arénában 2019. június 8-án. A magyar válogatott 3-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kitalálta az MLSZ, hogyan legyen mégis telt ház a zárt kapus magyar-azerin

Mintegy 15 ezer 14 év alatti utánpótlás-játékos és futballt szerető fiatal szurkolhat vasárnap a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőjén, a Groupama Arénában.

A magyar szövetség a honlapján emlékeztetett arra, hogy az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának korábbi döntését pénteken jóváhagyta a fellebbviteli bizottság, viszont az MLSZ 14 év alatti utánpótlás-játékosok és futballt szerető fiatalok meghívásával igyekszik biztosítani az Eb-selejtezőhöz illő szurkolói hangulatot a Groupama Arénában.

A klubok, iskolák, intézmények részéről jelentős érdeklődés mutatkozott a lehetőség iránt, így öt nap alatt 15 ezer gyermek jelentkezését regisztrálták.

Kedd délutánra pedig megteltek a rendelkezésre álló helyek a stadionban, és újabb jelentkezéseket már nem is tudnak elfogadni.

Hozzátették: tekintettel a különleges helyzetre, a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban nyitják majd ki a stadion kapuit, azokon belül pedig játékokkal, egyéb programokkal várják a fiatal szurkolókat és a büfék is különleges menüvel készülnek a gyerekek igényeire.

A magyar válogatott csütörtökön 20.45 órától Horvátország vendége lesz Splitben, majd három nappal később 18 órától fogadja Azerbajdzsánt.

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×