eur:
401.68
usd:
364.06
bux:
72649.8
2024. október 4. péntek Ferenc
Az új Diósgyőri Stadionban megrendezett Diósgyőri VTK 2011 - Mezőkövesd Old Boys labdarúgó tesztmérkőzés 2018. április 26-án. A 15 ezer néző befogadására alkalmas létesítményt május 5-én adják át a Mezőkövesd elleni bajnokin.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Örülhetnének a Diósgyőr szurkolói, mégsem mennek meccsre

Távozott a miskolci labdarúgócsapat velük nem szimpatizáló vezetése, így elvileg újra megtölthetnék a lelátókat, de egyelőre nem lesz így, a drukkerek meg is mondják, miért.

Augusztus 26-án bojkotott hirdettek szervezett szurkolói csoportok Diósgyőrben azért, mert elégedetlenek voltak az NB I-ben küzdő labdarúgócsapat vezetésével és teljesítményével egyaránt. Azóta a klubtulajdonos megvált Tajti József sportigazgatótól, valamint Fernando Fernandez vezetőedzőtől, a csapat ugyanis a tabella utolsó helyén állt.

Ezek után a Boon.hu közölte, mit reagált az új helyzetben a bojkottáló drukkerhad (Ultras Diósgyőr).

"…Úgy tűnik, az általunk megkongatott vészharang hangja elért a vezetőséghez, bízunk benne, hogy végre valós figyelmet kapnak a szurkolók… Ugyan az általunk kívánt teljes megtisztulás még mindig távoli, de változás szándéka látható, és talán újra lendületet, reményt adhat." A szurkolói közlemény szerint jelenleg csak szavak vannak, ez számukra kevés, mert ők eredményt és valódi focit várnak, és amennyiben ezek jönnek, akkor a tábor visszatér a lelátóra, de a szombati, ZTE elleni meccsen még nem.

A kerethez közben csatlakozott a 29 éves bal lábas középpályás, Iszlai Bence, de többek visszakerültek az NB III-as kerethez.

A klub új edzője egyébként Feczkó Tamás, és azonnal két új játékos is érkezett vele Diósgyőrbe, Rui Pedro és Mirko Ivanovski.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Megjelent a csütörtökön véget ért kormányülés után a késő esti Magyar Közlönyben az a határozat, amely értelmében elfogadta a kormány a Nemzeti Földhő Hasznosítási Koncepciót. Erről is szó lesz a Portfolio jövő csütörtöki Energy Investment Forum konferencián, amelynek egyik nyitó előadója Lantos Csaba energiaügyi miniszter lesz, még nem késő regisztrálni itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×