eur:
386.08
usd:
355.4
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Új céget alapított Hosszú Katinka, ciprusiakkal üzletel

Az Iron Internationalnek résztulajdonosa a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, vélhetően a profi csapatát működteti majd a vállalkozást.

Új céget alapított Hosszú Katinka, az Iron International Kft.-t augusztus 29-én jegyezték be. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem közvetlen tulajdonos, hanem az úszóiskoláját üzemeltető Iron Swim Kft.-n keresztül. A cég másik tulajdonosa egy ciprusi társaság, a Rimland Limited, amelyet az ottani céginformációs rendszer szerint idén márciusban jegyeztek be. A Rimland Limited mögött egy Aklaw Services Limited nevű, szintén Cipruson bejegyzett ügyvédi iroda áll - írja a Privátbankár.

Az Iron-cégcsalád újabb tagjában az egyedüli aláírásra jogosult Katinka öccse, Hosszú Ádám. A cég egyetlen bejegyzett tevékenységi köre a „sportegyesületi tevékenység”, így feltételezhető, hogy az úszónő által alapított ’Iron Swim Budapest’ profi, világversenyeken eredményes versenyzőket felvonultató klub kerül majd az Iron Internationalhez, különválasztva a Duna Arénában működő Iron Swim Kft.-től, amely szabadidős képzést jelölt meg fő profilként.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×