eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Ferencváros labdarúgócsapata teqballt népszerűsítő sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2016. október 20-án. A magyar találmányt, a teqballt egy hajlított pingpongasztalon játsszák a lábteniszhez hasonlóan, ketten, négyen, vagy speciális szabályok szerint akár többen is. A Teqball Kft. pénzzel és sporteszközzel is segíti a bajnoki címvédő klubot.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A Fradi-vezér megmagyarázza: ezért estek ki a BL-selejtezőben

Orosz Pál a Dinamo Zagreb elleni 0-4 után azt mondta: nem szégyen.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint nem szégyen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában kiesni a Dinamo Zagrebbel szemben, amely jelenleg jobb erőkből áll, mint a Ferencváros.

"A négyből három félidőben egyenrangú partnerei voltunk a Dinamo Zagrebnek,

amely erősebb, mint a Ferencváros. Az ellenfél nagyon gyors volt, mind egyénileg, mind játéksebességben" - mondta a köztévében a sportvezető. Úgy vélte: a BL-főtábla eléréséhez szerencse kell az ő szintjükön, az Európa-liga csoportkörébe jutás viszont reálisabb, ettől pedig mindössze két mérkőzés választja el a zöld-fehéreket.

Orosz Pál külön köszönetet mondott a szurkolóknak, hogy a 4-0-s vereség ellenére tíz percen át éltették a csapatot a keddi mérkőzés után.

"Az utolsó selejtezőkörben már nincs könnyű ellenfél. Noha az első meccsen a litván Suduva idegenben nyert az izraeli Makkabi Tel-Aviv vendégeként, nem lefutott a visszavágó" - mondta a lehetséges ellenfelekről Orosz, akinek bevallása szerint nincs kívánsága, hogy melyik riválist szeretné.

Orosz Pál leszögezte,

akkor sem lesz további erősítés, ha a Ferencváros megnyeri a párharcot, és így szerepel a második számú európai kupasorozat csoportkörében.

A magyar bajnok jövő csütörtökön idegenben kezdi a párharcot, majd egy héttel később a Groupama Arénában fogadja ellenfelét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×