eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Varga Dénes a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának negyedik, Szolnoki Dózsa - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. május 23-án. A Szolnok 8-7-re legyőzte a vendég Ferencvárost, így kiegyenlítette a párharcot.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Kidőlt a pólóválogatott kulcsembere

Varga Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya ujjtörés miatt a folytatásban nagy valószínűséggel már nem játszhat a kvangdzsui világbajnokságon.

Az olimpiai és világbajnok játékos a szövetség tájékoztatása szerint hétfőn, az Új-Zéland ellen 24-4-re megnyert nyitómérkőzésen szenvedett sérülést a lövő kezén, miután a rivális egyik játékosa - nem szándékosan - megrúgta az egyik ujját.

Varga Dénes kiválásával a válogatott az egyik legfontosabb játékosát veszítette el, ráadásul Märcz Tamás szövetségi kapitány dolgát nehezíti, hogy ilyenkor már nincs mód cserére, azaz egy emberrel kevesebbel számolhat a torna hátralévő részében.

A magyar együttes legközelebb szerdán, közép-európai idő szerint 4.10 órakor, az Európa-bajnoki ezüstérmes spanyolok elleni ugrik medencébe, a találkozó tétje a szinte biztos csoportelsőség lesz.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×