eur:
399.24
usd:
360.48
bux:
73696.46
2024. október 2. szerda Petra
A szerb Slobodan Nikic (b) és a német Julian Real a budapesti vízilabda Európa-bajnokság Szerbia - Németország mérkőzésén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2014. július 15-én. A szerbek 12-7-re legyőzték a német csapatot.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Olimpiai bajnok szerb játékossal erősít a Vasas

Az FTC után a VasasPlaket férfi vízilabdacsapatában folytatja magyarországi pályafutását az olimpiai, világ- és Európa-bajnok szerb Slobodan Nikic.

Az ob I-ben legutóbb 15. helyen záró együttes honlapján jelentették be a hírt, hozzáfűzve, hogy a 36 éves center az egyetlen vízilabdázó a világon, aki olimpiai bajnoki címe mellé három világbajnoki, öt Európa-bajnoki aranyérmet is szerzett, amellett kilencszeres Világliga-győztes. Klubszinten Bajnokok Ligáját nyert az olasz Pro Reccóval és legutóbb június 8-án Ferencvárossal is.

"Nagyon örülök az érkezésének, komoly erősítés számunkra, és mindez azt is tükrözi, hogy jövőre komolyabb céljaink lehetnek a bajnokságban. Szakmailag és emberileg is sokat kaphatunk tőle, nagyon számítunk majd a rutinjára" - nyilatkozta a honlapnak Bóbis Máté vezetőedző.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 12:12
×
×
×
×