eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Gulácsi Péter (j) védi Gareth Bale (k) lövését, mellettük Lovrencsics Gergő (b2) és Baráth Botond (elöl) a Magyarország - Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kikergeti a világból Gareth Bale-t a sajtó

Nem kímélik a szigetországi lapok a Magyarországtól vereséget szenvedett walesi labdarúgó-válogatottat, különösen azt a játékost, akinek vezéralaknak kellett volna lenni.

A szigetországi lapok egyértelműen Gareth Bale, a Real Madrid szélsője harmatos játékát tartják a budapesti labdarúgó-Eb-selejtezős vereség fő okának.

Így tett cikkében a The Guardian, aki szerint Magyarország azért verte meg Walest, mert Bale még a legkönnyebb helyzetet is elrontja, miközben az ilyeneket máskor

"még csukott szemmel is belövi".

A BBC tudósítása kiemeli a magyar szurkolók által teremtett kiváló hangulatot, "komoly csapásként" leírva Wales helyzetét a sorozatban. (Ismert, pár nappal korábban szintén egygólos vereséget szenvedett a Ryan Giggs vezette Eb-elődöntős csapat a vb-ezüstérmes Horvátországtól.) Dicséri továbbá a magyar válogatott sok gondot okozó ellentámadásait és a veszélyes pontrúgásokat.

A meccs legjobbja a BBC-nél a 18 éves Szoboszlai Dominik lett.

A The Times is Bale "bődületes" helyzetéről ír mint ami a fő felelőse a vereségnek.

A legnagyobb brit sportlap, a Sky Sports szerint "hegymászás" vár Walesre a sorozat második felében, miután Bale olyat hibázott, amilyet az esetek 90 százalékában sosem. A Sky Sportsnál a magyar gólt előkészítő Szalai Ádám volt a legjobb.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×