eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fekvenyomás - képünk illusztráció
Nyitókép: Pixabay.com

Világverő magyarok öt kategóriában

Parádés hírek érkeztek a tokiói fekvenyomó-világbajnokságról - a versenyen 1033 sportoló vett részt.

Öt aranyérmet szereztek a magyar versenyzők a fekvenyomó-világbajnokságon Tokióban.

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) szerdai tájékoztatása szerint a klasszikus kategóriában a felnőtteknél Szabó Ágnes (+84 kg, Orosházi Toldi SE), a masters mezőnyben pedig Lombosi Melinda (+84kg, Erőművek SE) és Cserna János (+120 kg, Marvel Team) szerzett világbajnoki aranyérmet.

A speciális fekvenyomó ruhát viselő versenyzők (EQ) között - ez a kategória először volt a vb-programban - a junioroknál Balog Nátán (74 kg, Marvel Team) és Véró Alex (+120 kg, Orosházi Toldi SE) bizonyult a legjobbnak.

A magyar szövetség információi szerint a csapat tagjai az öt világbajnoki aranyérmen kívül számos dobogós és pontszerző helyet szereztek Japánban.

A vb szervező bizottságának adatai szerint a vb-n 1033 versenyző indult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×