eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Aarhus, 2010. szeptember 23.A francia Mariama SIGNATE kapura dob a dániai női kézilabda Világkupa Franciaország- Magyarország mérkőzésén Aarhusban 2010. szeptember 23-én. A francia válogatott 29-26-ra győzött. (MTI/EPA/Henning Bagger)
Nyitókép: MTI/EPA/Henning Bagger

Magyarul köszönt el a visszavonuló francia klasszis - videó

Mariama Signate négy évet kézilabdázott Magyarországon, Érden, és nem felejtett el sem magyarul, sem elköszönni.

A 33 éves, szenegáli születésű átlövő a Chambery együttesében játszott legutóbb, és most döntött úgy, hogy befejezi profi pályafutását. Előtte négy évig játszott az Érd csapatában, és annyira kötődik magyarországhoz és a magyar szurkolókhoz, hogy az Instagramon magyar nyelven is megoszotta a döntését.

A 188 centis játékos korábban szerepelt a Fleury, a Nimes, a dán Aalborg és a Franyia Issy-Paris csapatában is. A francia válogatottban 138 alkalommal lépett pályára, és 2009-ben, valamint 2011-ben tagja volt a világbajnoki ezüstérmes együttesnek is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm mindet! 1990-2019 ??❤️??‍♀️ #visszavonulas #szerencés #kezilabda #kezilabdaszeretlek #buszke #eros

Mariama Signate (@mariama_signate) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×