eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Az Atalanta egy lépéssel közelebb a BL-hez

Az Atalanta hazai pályán 2-1-re legyőzte a Genoát az olasz labdarúgó-bajnokság szombati nyitómérkőzésén, így nagy lépést tett afelé, hogy a következő idényben - története során először - a Bajnokok Ligájában szerepeljen.

A vendégeknél a cserepadról nézte végig a találkozót Schäfer András.

A kupadöntős bergamói együttes sorozatban negyedik sikerét aratta a Serie A-ban, egyúttal 11 kör óta veretlen, ebből csak háromszor játszott döntetlent. A mostani diadallal az Internazionalét megelőzve feljött a harmadik helyre, ám a milánóiak csak hétfőn lépnek pályára, viszont még ha győznek is, az Atalanta a szintén BL-indulást érő negyedik helyét legalább hárompontos előnnyel őrzi majd két körrel a vége előtt. Az Atalanta még soha nem szerepelt a legrangosabb európai kupasorozatban.

Serie A, 36. forduló:

Atalanta-Genoa 2-1 (0-0)

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×