eur:
394.84
usd:
367.49
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

45 évesen érettségizik a válogatott labdarúgó

Nehéznek nevezte az idei matematikaérettségit Dombi Tibor egykori válogatott labdarúgó, aki 45 évesen vizsgázik.

Levelezőn tanulva érettségizik a Debrecen korábbi klasszisa.

"Nem akarom túldramatizálni, de ez nehéz volt, még ha nem is diplomáért küzdök, hanem érettségiért. Mindenki azt mondta, hogy az idei feladatok keményebbek voltak a korábbiaknál. Teszteltem a tudásomat a tavalyi és a tavalyelőtti példákkal, azok könnyebben mentek. Bent voltam három órát, majd meglátjuk, hogyan sikerült" – mondta a Blikknek Dombi Tibor.

Az átszervezések miatt a két esztendőt egy év alatt kellett teljesíteni, amíg az érettségiig eljutott, harminchat vizsgát kellett végigcsinálnia, a fizikától a biológián át az informatikáig. Hozzátette, a tanárok segítőkészek.

A 35-szörös válogatott játékos meg szeretné szerezni az UEFA A licences edzői képesítést, és ehhez szükséges az érettségi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×