eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a gólját ünnepli a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, a C csoportban játszott Crvena zvezda - Paris Saint-Germain mérkőzésen Belgrádban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Kiderült, melyik a világ legértékesebb futballklubja és ki a legértékesebb játékos

A KPMG könyvvizsgáló cég legfrissebb elemzése szerint a Manchester City áll a világranglista élén. A játékosok között a brazil Neymar értéke a legmagasabb, a bérköltségek tekintetében pedig az FC Barcelona a rekorder több mint félmilliárd eurós kiadással.

A KPMG kedden nyilvánosságra hozott tanulmánya alapján a spanyol bajnoki címvédő katalán egyesület tavaly 562 millió eurót költött a fizetésekre, ami 42 százalékos növekedést jelent a 2017-es évhez képest.

Az elemzésből az is kiderült, hogy jelenleg 1,182 milliárd euróval az angol bajnoki címvédő Manchester City a világ legértékesebb futballcsapata, míg a játékosok ranglistáját ebben az összevetésben Neymar, a Paris Saint-Germain brazil támadója vezeti, aki a KPMG számításai szerint 229 millió eurót ér. A második helyen csapattársa, a világbajnok francia Kylian Mbappé áll (215 millió euró), míg a harmadik a Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi (203 millió euró).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×