eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Hockenheim, 2018. július 22.Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Német Nagydíját a hockenheimi versenypályán 2018. július 22-én. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Nyitókép: (MTI/EPA/Ronald Wittek

Jól bevásárolt Lewis Hamilton

Negyvenmillió dollárért, azaz több mint 11 milliárd forintért vásárolt magának egy lakást New Yorkban.

A The Wall Street Journal jelentése szerint az ötszörös Forma-1-es világbajnok nemrég egy több mint 40 millió dolláros ingatlant vásárolt New Yorkban. A 34 esztendős sztárversenyző ezzel egy 601 négyzetméteres luxuslakás tulajdonosa lett Manhattan szigetén, nyugaton a Tribeca kerületben, ami számos híres lakosról ismert - irja a motorsport.com.

Hamilton új szomszédjai között van Daniel Craig és Robert de Niro is a színészek köréből, aki éttermet és szállodát is működtet a városban, de Mariah Carey-nek és Taylor Swift-nek szintén van ott ingatlanja a zenei iparból.

A felső emeleten található penthouse négy hálószobát és egy 250 négyzetméteres külső teret is tartalmaz, ami a Hudson-folyóra néz. Hamilton 25 méteres medencével, squash pályával, könyvtárral és egy társalgóval várhatja a vendégeit.

Lewis hivatalosan Monacóban él, de több ingatlanja is van. Az egyik ilyen Coloradóban fekszik egy luxus üdülőhelyen, valamint egy másik New Yorkban, ami szintén egy penthouse, melyet még 2017-ben szerzett meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×