eur:
393.46
usd:
364.34
bux:
71974.06
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Wroclaw, 2018. október 7.Nagy Dominik, a lengyel Legia Warszawa (b) és Lukasz Brozm, a Slask Wroclaw játékosa a lengyel első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. október 6-i játéknapján tartott mérkőzésen Wroclawban. (MTI/PAP/Jan Karwowski)
Nyitókép: MTI/PAP/Jan Karwowski

Topligás csapatok hívják a magyar futballistát

Olasz sajtóértesülések szerint a Fiorentina mellett a Genoa is bejelentkezett Nagy Dominikért, a Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgójáért.

Az nso.hu a calciomercato.it átigazolási portál alapján írt arról, hogy a Genoa négymillió euró körüli összegért vásárolhatná meg Nagy Dominiket, aki a jelenlegi idényben 18 lengyel bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett és hét gólpasszt adott.

„Igaz a hír – mondta Nagy Dominik még decemberben a bama.hu érdeklődésére, hogy a Fiorentina valóban érdeklődik-e iránta. – Ugyanakkor úgy tudom, a két klub még nem tárgyalt egymással. Emellett bejelentkezett a Montpellier és orosz kérőm is van. Egyelőre nem tudom, mi lesz velem. Tízből kilencen biztosan gondolkodás nélkül igent mondanának a Fiorentinára, de én megfontolt, észszerű döntést akarok hozni. Játszani szeretnék, ez a legfontosabb számomra.”

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×